Artikler
Microsoft kårer InfoTiles Bærekraftspartner i 2022

Microsoft kårer InfoTiles Bærekraftspartner i 2022

Av
InfoTiles
Publisert på
-
4. oktober 2022
Utmerkelser og anerkjennelse
Innholdsfortegnelse
Del dette innlegget

InfoTiles har blitt kåret til Årets bærekraftspartner under den prestisjetunge Microsoft Norway Partner Awards 29. september 2022 i Oslo.

InfoTiles har vist seg å være en fremragende leverandør av verdi til bærekraftsagendaen, særlig innen bærekraftig vannforvaltning. InfoTiles er bygget på Microsoft Azure og tilbyr programvare som forenkler og automatiserer de kjedelige trinnene med å konsolidere data, og som bruker sanntidsanalyser og maskinlæring for å frigjøre vanninnsikt slik at brukerne kan iverksette tiltak basert på fakta.

"InfoTiles er beæret og ydmyke over denne prisen. Denne anerkjennelsen fra så betydningsfulle globale aktører, og muligheten til å konkurrere med større og etablerte utfordrere, gir en stor motivasjonsboost og bekreftelse på at InfoTiles er på rett vei."

Marco Westergren, Chief Analytics Officer hos InfoTiles.  

InfoTiles bilde
InfoTiles -teamet var stolte over å bli anerkjent for sine tidlige prestasjoner innen avansert bærekraftsteknologi.

For InfoTiles er bærekraft ikke bare en ambisjon, det er en forpliktelse. Med et mål om å digitalisere vann med innovative, tilgjengelige og kostnadseffektive løsninger, hjelper InfoTiles vann- og avløpsverk med å oppnå en robust og bærekraftig vann- og avløpshåndtering med det formål å sikre dette for alle i dag, i morgen og i fremtiden.

"Det er flott å se at digital vannforvaltning, og arbeidet InfoTiles gjør for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig håndtering av både drikkevann og avløpsvann, blir anerkjent av Microsoft. Vann er verdens viktigste ressurs, og en ressurs vi ikke kan ta for gitt. I samarbeid med Microsoft vil InfoTiles fortsette å jobbe for å sikre vannets fremtid."

Magne Eide, Chief Commercial Officer hos InfoTiles.