Artikler
InfoTiles vinner Smart City Award 2020

InfoTiles vinner Smart City Award 2020

Av
InfoTiles
Publisert på
-
13. februar 2020
Utmerkelser og anerkjennelse
Del dette innlegget

Oslo, 13. februar 2020 - InfoTiles er begeistret over å vinne SmartBy prisen 2020 under Den Norske Dataforeningens Smart City-seremoni. InfoTiles ble anerkjent for sin evne til å koble sammen ulike datakilder og sette dem inn i nye, meningsfulle sammenhenger.

Norsk Dataforenings faggruppe deler hvert år ut prisen "Smartbyprisen" til organisasjoner som utvikler og leverer smartby-løsninger.

InfoTilesAnerkjennelsen fra SmartBy-prisutdelingen viser deres bredere bidrag til innovasjon i smarte byer. Ved å koble sammen ulike datakilder og sette dem inn i meningsfulle sammenhenger har de åpnet opp for nye muligheter for byutvikling. Deres ekspertise strekker seg utover vannforvaltning og omfatter områder som helse, transport og infrastruktur. Gjennom sin innovative løsning kan InfoTiles gjøre det mulig for byer å utnytte det fulle potensialet i digitale teknologier, fremme bærekraftig vekst og forbedre livskvaliteten for innbyggerne.

InfoTilesSelskapets innovative løsninger for vannforvaltning er et bevis på deres engasjement for å fremme bærekraftig praksis i smarte byer. Ved å utnytte kraften i data gir de byene mulighet til å ta informerte beslutninger, optimalisere ressursallokeringen og forbedre vannsystemenes generelle effektivitet. Dette sikrer ikke bare tilgangen på rent og trygt vann, men bidrar også til å bevare naturressursene og redusere miljøkonsekvensene.

Les kunngjøringen av Smart City Award 2020 her

Om Den norske dataforening

Dataforeningen er Norges største nettverk for IT- og digitaliseringsfolk. Dataforeningen er for, og skapt av, IT-fagfolk, avanserte IT-brukere og personer og organisasjoner som ser teknologiens formidable, samfunnsbyggende kraft. Vi er det samlende fagmiljøet der utøvere og brukere av IT-fagene i Norge kan møtes på nøytral grunn for å lære av hverandre og sammen sørge for at vår digitale fremtid også bygges på grunnleggende norske samfunnsverdier.