Artikler
InfoTiles skal akselerere veksten i det europeiske markedet med unikt samarbeid

InfoTiles skal akselerere veksten i det europeiske markedet med unikt samarbeid

Av
InfoTiles
Publisert på
-
7. august 2024
Nyheter
Del dette innlegget

InfoTiles skal akselerere veksten i det europeiske markedet med unikt samarbeid

Det norske digitale analyseselskapet InfoTiles ønsker å utvide markedsrekkevidden til sitt innovative verktøy for kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) ved å bli med i det banebrytende European Water Tech Accelerator-programmet.

Det seks måneder lange samarbeidet vil forbedre og styrke InfoTilessin markedsposisjon som en europeisk leder på det digitale vann- og avløpsområdet. Programmet er utformet i fellesskap og tar for seg de viktigste utfordringene som vil gjøre det mulig for selskapet å skalere raskere.  

Et element i akselerasjonsprogrammet vil være å sette opp et sluttbrukergruppemøte, spesielt dedikert til InfoTiles, som vil samle representanter fra industrier og forsyningsselskaper fra de nye markedene som InfoTiles vil utforske for å forstå den beste tilnærmingen til markedspenetrering.

Teamet fra European Water Tech Accelerator vil i sin tur være en integrert del avInfoTiles-teamet for å bidra til å sette opp en struktur som kan oppnå systematisk endring og utnytte europeiske nettverk for vannteknologi for å få enda mer innsikt i markedets behov for digitale vannløsninger.

Johnny Alexander Gunneng, administrerende direktør i InfoTiles , sier: "InfoTiles er begeistret over å samarbeide med European Water Tech Accelerator, ettersom det representerer en meningsfull mulighet til å fremme bærekraftige vannløsninger som vil komme byer og lokalsamfunn over hele verden til gode."

Dette programmet er helt i tråd med vår visjon om å være en sannhetskilde i vann- og avløpsbransjen, ved å tilby forsyningsselskaper avanserte dataløsninger som støtter viktige beslutninger i hele vannverdikjeden. Etter å ha hørt mye bra fra andre "vanngründere" som hadde samarbeidet med Gaëtane, Jacob og resten av teamet fra European Water Tech Accelerator, måtte vi bare være med på bølgen.

InfoTiles leder an innen vanndatakvalitet ved å kombinere avansert kunstig intelligens, dataanalyse og programvare-som-en-tjeneste-løsninger med bransjeekspertise for vannverk og andre vannforvaltere - og forvandler det operasjonelle fotavtrykket til vann- og avløpsvannforvaltning for å bygge fremtidens smarte vanninfrastruktur.

Gaëtane Suzenet, medgrunnlegger av The European Water Tech Accelerator, sier "Vi er overbevist om at digitalt vann er et nødvendig svar på utfordringene i sektoren."

Nå er det på tide å handle og ta i bruk vannløsninger som kan forhindre at vi havner i en krise. Vi er glade for å ha fått med InfoTiles sammen med Aquacycl, Shayp, Scubic, WaterLedger og Watergenics i vårt program for å bygge et europeisk økosystem for vannmestere. InfoTiles har et fantastisk team og svært støttende investorer. Selskapet har allerede gått inn i viktige markeder i Europa og har etablert et strategisk partnerskap med Arup. Vi ønsker å bygge videre på disse suksessene for å sette fart på InfoTiles sin strategi for markedsekspansjon.  

Den uavhengige European Water Tech Accelerator er den første "one-stop-shoppen" i sitt slag som fokuserer på europeiske vannteknologier, entreprenører og markeder. Den ble etablert i 2020, og målet er å støtte og skalere innovative europeiske vannteknologier og fremskynde løsninger på vannutfordringer gjennom innovasjon.

Den tilbyr skreddersydde programmer og ressurser for deltakende selskaper for å sikre at oppskaleringsprosessen er målrettet. I tillegg til denne kjerneaktiviteten tilbyr European Water Tech Accelerator også mesterklasser om hvordan man best kan forme veien til en vellykket oppskalering.

Nylig arrangerte de et European Green Week-arrangement med tittelen "Hvordan bygge en vannpositiv økonomi i Europa", og lanserte ti anbefalinger som skal gjøre det lettere å ta i bruk innovasjoner i Europa.

Om InfoTiles

InfoTilesDen innovative digitale analyseplattformen dekker hele vannverdikjeden, og forenkler og automatiserer de kjedelige trinnene med å konsolidere data og bruke sanntidsanalyser og maskinlæring i vannforvaltningen.

InfoTiles leverer programvare som kombinerer og beriker data fra ulike siloer - inkludert eldre vannforsyningssystemer - og som gjør det mulig for forsyningsselskapene å få ny innsikt og ta bærekraftige beslutninger basert på fakta, noe som igjen fører til bærekraftig vannbruk i lokalsamfunnene.

Aldrende infrastruktur, utilstrekkelige investeringer og et klima i endring bidrar alle til en ikke-bærekraftig vannbruk og -forsyning globalt. Data kan bidra til å løse disse utfordringene på en sammenhengende og helhetlig måte som er formålstjenlig for beslutningstakerne. For mer informasjon, besøk https://www.infotiles.no/

Del dette innlegget
Nyheter