Artikler
InfoTiles kåret til vinnere på UrbanTech Forward

InfoTiles kåret til vinnere på UrbanTech Forward

Av
InfoTiles
Publisert på
-
3. oktober 2022
Utmerkelser og anerkjennelse
Innholdsfortegnelse
Del dette innlegget

InfoTiles feirer etter å ha blitt kåret til årets utfordrer innen avfall og vann under Urban Tech Challengers 2022.

Konkurransen, som ble arrangert av Urban Tech Forward og BloombergNEF i Warszawa i Polen 27.-28. september, tiltrakk seg mer enn 400 innovatører i sju kategorier med mål om å endre bærekraftig byutvikling ved hjelp av effektive teknologiske løsninger.  

InfoTiles ble kåret til vinner i sporet avfall og vann av en jury bestående av bransjeeksperter fra globale selskaper, risikokapitalforetak, økosystembyggere og mediepartnere.

Adam Wood, Chief Product Officer i InfoTiles, presenterte live for panelet hvordan selskapet hjelper vann- og avløpsleverandører med å bygge motstandskraft mot utfordringene innen vann og avløp, og hvordan kunder og investorer kan samarbeide med selskapet for å sikre bærekraftig vann og avløp for alle.

Panelet av bransjeeksperter på Urban Tech Challengers
Panelet av bransjeeksperter på Urban Tech Challengers

Prisen er et ytterligere bevis på innovasjonsnivået vårt, markedspotensialet og teamets evne til å utføre oppdraget vårt om å levere AI-drevne digitale vannløsninger som frigjør innsikt og hjelper byer og forsyningsselskaper med å bli mer rettferdige, sunne og motstandsdyktige.

Adam på scenen
Produktsjef i InfoTiles, Adam Wood, på hovedscenen på Urban Tech Challengers
"Vi er begeistret over anerkjennelsen fra UrbanTech Forward-juryen. Bærekraft er en viktig del av alle utfordrerne, og det er flott å se at vann får oppmerksomhet", sier Adam Wood, produktsjef hos InfoTiles. "Vannproblemer går ofte upåaktet hen fordi utstyret gjemmes bort, men denne prisen viser at folk og samfunnet anerkjenner hvor viktig det er å ta tak i disse utfordringene."

Johnny Alexander, administrerende direktør i InfoTiles , legger til:

"InfoTiles er utrolig stolte over å ha vunnet avfalls- og vannkonkurransen og satt vann på agendaen på hovedscenen. Vannutfordringene vil bare bli viktigere og viktigere, og konsekvensene for mennesker vil bare øke i takt med at klimaendringene forsterker de konkurrerende kravene til rent ferskvann i sektorer som landbruk, husholdninger, energiproduksjon, industri og økosystemer."

Vi tror at disse forholdene vil skape økt risiko for bedrifter, myndigheter, lokalsamfunn og miljøet, og InfoTiles er i front når det gjelder å håndtere disse risikoene, nå og i fremtiden."