Artikler
InfoTiles kåret til de 25 mest innovative oppstartsbedriftene i Nordic Cleantech Open

InfoTiles kåret til de 25 mest innovative oppstartsbedriftene i Nordic Cleantech Open

Av
InfoTiles
Publisert på
-
25. august 2022
Utmerkelser og anerkjennelse
Del dette innlegget

Stavanger, 25. august 2022 - InfoTiles er glade for å bli kåret til en av de 25 beste innovatørene innen vann og avløp på Nordic Cleantech Open.  

I den ellevte utgaven av konkurransen, som ble arrangert av Cleantech Scandinavia, ble de beste selskapene valgt ut blant 137 kandidater fra de nordiske og baltiske landene. De 25 beste ble valgt ut av en internasjonal jury bestående av 50 Cleantech Scandinavia-medlemmer fra risikokapitalselskaper, multinasjonale industrier, forsyningssektoren, utviklingsorganisasjoner og offentlige investeringer.

Konkurransen har som mål å forme innovasjonslandskapet og fremme en mer bærekraftig fremtid ved å bringe sammen gründere, investorer, industri og myndigheter. Kandidatene ble evaluert for innovasjonsnivå, markedspotensial og gjennomføringsevne.

Den20. og 21. september 2022 vil InfoTiles presentere sin sak for juryen og det utvidede Cleantech Scandinavia-nettverket i byen Smygehamn i Sør-Sverige.

Om Cleantech Scandinavia

Vår eksklusive plattform for nordiske og baltiske cleantech-selskaper gir en unik mulighet for vårt internasjonale nettverk av investorer, industribedrifter, eiendomsselskaper, byer, tjenesteleverandører og offentlig sektor. I dag har vi mer enn 50 medlemmer, inkludert venturefond, industrisatsinger fra ledende multinasjonale selskaper, energiselskaper, byer, tjenesteleverandører og offentlige organisasjoner.

Om Nordic Cleantech Open-konkurransen

I 11 år har Nordic Cleantech Open-konkurransen fungert som et observasjonstårn for de kommende innovasjonstrendene innen cleantech som vil støtte overgangen til en lavkarbonvirkelighet.

Om InfoTiles

InfoTiles tilbyr programvare som kombinerer og beriker data fra ulike siloer, inkludert eldre vannforsyningssystemer. Når dataene berikes med offentlige data, får vannverkene ny innsikt og kan ta bærekraftige beslutninger basert på fakta, noe som fører til bærekraftig vannbruk i lokalsamfunnene våre.

Aldrende infrastruktur, utilstrekkelige investeringer og et klima i endring bidrar alle til en ikke-bærekraftig vannbruk og -forsyning globalt. Data kan bidra til å løse disse utfordringene på en sammenhengende og helhetlig måte som er formålstjenlig for beslutningstakerne.