Artikler
InfoTiles debuterer i USA med The Water Council

InfoTiles debuterer i USA med The Water Council

Av
InfoTiles
Publisert på
-
14. juni 2023
Nyheter
Del dette innlegget

InfoTiles vil demonstrere sin digitale analyseprogramvare foran bransjefolk og globale investorer i The Water Councils hovedkvarter i Milwaukee for å styrke sitt globale engasjement for vannforvaltning og utvide hjelpevirksomheten til USA.

InfoTiles er ett av bare fire europeiske vannteknologiselskaper som er valgt ut til å delta i The Water Councils prestisjefylte Business, Research, and Entrepreneurship in Water-program 2023 (BREW 2.0) - som avsluttes med et demo-arrangement 22. juni.

BREW 2.0 er et postakseleratorprogram som er opprettet for å hjelpe unge selskaper. Med fokus på ekspertledet salgs- og vekstopplæring skreddersydd for vannteknologibedrifter med tilgang til løpende opplæringsmuligheter med Water Council, kan deltakerne bygge kontakter, åpne forretningsmuligheter og fortsette vekstbanen.

Programmet gir også tilgang til mer enn 200 vannteknologiselskaper og partnere i et globalt nettverk og forbindelser til potensielle demonstrasjonssteder, blant annet kraftverk, bedrifter og universiteter.  

Karen Frost, The Water Councils visepresident for økonomisk utvikling og innovasjon, sier: "Vi er glade for å kunne fortsette å utvide våre BREW 2.0 post-akselerator-partnerskap og -tilbud, slik at vi kan tilby flere ressurser til disse nystartede vannteknologibedriftene som er så viktige for å løse kritiske vannutfordringer."

Johnny Alexander Gunneng, administrerende direktør i InfoTiles , sier: "I vannsektoren er partnerskap viktig på grunn av vannproblematikkens komplekse og sammenkoblede natur. Gjennom dette partnerskapet og engasjementet i BREW 2.0 vil InfoTiles utnytte ressurser og forbindelser med ledende innovatører for å fremme den globale vannagendaen, spesielt i USA, og oppmuntre til aktiv bruk av digital programvare for å møte de raskt skiftende kravene til digital transformasjon innen vann."

Rainmaking_TechBBQ_Event_@sebastianstigsby 98-1
Johnny Alexander Gunneng, administrerende direktør i InfoTiles, på et arrangement i København i Danmark i 2022

InfoTiles ble tatt opp i BREW 2.0-programmet med sin programvare-som-en-tjeneste, som gjør det mulig for vannverk å optimalisere vann- og avløpsvannforvaltningen. Den kan forbedre allokeringen, redusere lekkasjer og dempe konsekvensene av vannrelaterte kriser som flom og vannmangel. I tillegg kan InfoTiles redusere OPEX-kostnadene for vannverkene ved å forbedre driftsvedlikeholdet.
Den digitale analyseplattformen spenner over hele vannverdikjeden og forenkler og automatiserer trinnene for konsolidering av data ved hjelp av sanntidsanalyse og maskinlæring.  

BREW 2.0 fokuserer på oppstartsbedrifter innen vannteknologi i sen fase som er klare til å komme inn på markedet eller som er i en tidlig salgsfase, og omfatter to uker med målrettet virtuell opplæring etterfulgt av en personlig uke i Milwaukee med et pitch-arrangement, en live-demo og investornettverk.  

GWC Utvendig med Naboer-1

InfoTiles får selskap av tre andre europeiske vanninnovasjonsselskaper fra Frankrike, Spania og Slovakia, og seks fra USA. I 2023 blir Xylem Innovation Labs med som bedriftssponsor sammen med Beckhoff Automation og Thales Water Advisors.

Dean Amhaus, president og administrerende direktør i The Water Council, sier: "Xylem har alltid støttet The Water Councils mål om å løse globale vannutfordringer gjennom ferskvannsinnovasjon og vannforvaltning.

"Med Xylems sterke engasjement og globale merkevare for fremragende vannteknologi, er vi glade for å samarbeide med Xylem Innovation Labs for å støtte neste generasjon lovende oppstartsbedrifter."  

I tillegg vil The Water Council tilby BREW 2.0-kohorten forbindelser til risikokapitalmiljøet gjennom et kuratert investorarrangement. En unik samling av globale investorer og medlemmer av The Water Council vil bli invitert, deriblant globale vannteknologiselskaper og store industrielle vannbrukere.

For mer informasjon om vannrådets demodag, besøk https://thewatercouncil.regfox.com/demo-day

Del dette innlegget
Nyheter