Artikler
InfoTiles i København på World Water Congress 2022

InfoTiles i København på World Water Congress 2022

Av
InfoTiles
Publisert på
-
21. september 2022
Nyheter
Del dette innlegget

Det er nesten umulig å unngå å få med seg at InfoTiles og våre nærmeste samarbeidspartnere var på International Water Association World Water Congress i forrige uke (for å gjøre det klart, ja, vi var der). Det ble enda mer mulig takket være Innovasjon Norge, Norsk Vann og Den Kongelige Norske Ambassade i København, som ga oss muligheten til å være vertskap for InfoTiles på Norway Pavillion.

Det var både en spennende og foryngende opplevelse som vil bli husket, ettersom teamet kom sammen for å lære mer, ikke bare om InfoTiles , men også om andre digitale teknologier i vannsektoren. Det ble også mye moro, og det ble funnet rolige og fredelige stunder til å slappe av i hytta ved skogen.

Det er vanlig å komme tilbake fra et arrangement, åpne innboksen og fortsette, uten tid til å reflektere. Men InfoTiles elsker gode refleksjoner, spesielt hvis de bidrar til vekst i bedriften og styrker teamets motstandskraft.

Nedenfor følger derfor noen refleksjoner og erfaringer fra en eventyrlig uke i København.

Siden vi er et distribuert team, har vi en tendens til å gå glipp av de små tingene, som for eksempel å møte hverandre tilfeldig ved kaffemaskinen for en prat om alt mulig. Så det å få alle under samme tak var helt episk. Etter et par minutter var det som om vi hadde vært sammen hele tiden.

Johnny Gunneng - Administrerende direktør  

InfoTiles - IWA 2022 -9
Team InfoTiles på International Water Associations verdenskongress om vann
Jeg er utrolig takknemlig for deltakelsen til InfoTiles -teamet. Vi er et multinasjonalt team, og det var fantastisk å være vitne til at alle står sammen om å bidra til å løse globale vannutfordringer. Det er en helt spesiell følelse å være i samme rom som kollegene dine og vite at dere alle forstår og brenner for det samme målet.

Pedja Bihor - teknisk sjef

Vi er blitt ganske flinke til å samarbeide virtuelt, på tvers av kontorer og landegrenser. Men ingenting kan erstatte tiden ansikt til ansikt med kollegene våre, der vi kan løse utfordringer sammen, være kreative sammen og - ha det gøy!

Magne Eide - Chief Commercial Officer

IMG_1446
Chief Commercial Officer, Magne Eide, presenterer caset vårt på Digital Hub Denmark for eksperter som støtter oppstartsbedrifter og vekstbedrifter i Danmark

Verdens vannkongress var en fantastisk mulighet for InfoTiles. Jeg har tre refleksjoner fra selve kongressen:

1. Det er stor interesse for #DigitalWater, men som bransje må vi kommunisere bedre for å komme i kontakt med forsyningsselskapene på måter som gir mening for dem.
2. Det finnes mange "digitale nisjer". Vi må omfavne åpne standarder slik at kundene våre kan høste fordelene av tilkoblede digitale produkter på tvers av virksomheten.
3. Forsyningsvirksomheter hjelper sin digitale transformasjonsreise ved å uttrykke utfordringene sine tydelig og offentlig, og hvordan suksess ser ut. Dette legger til rette for målrettede diskusjoner med Digital Water-selskaper.

Prikken over i-en var å bruke kongressen som en dobbel anledning til å møte teamet ansikt til ansikt og knytte bånd både profesjonelt og personlig. Høydepunktene for meg var å dele innsikt i selskapet og lære nye perspektiver fra ulike team, og å ha pizzakvelder mens vi tok frem våre konkurranseorienterte sider under bordfotballen!

Adam Wood - Chief Product Officer

Adam infotiles norge paviljongen
Produktsjef Adam Wood holder en presentasjon på IWA World Water Congress
Etter over to år med fjernsamarbeid møttes vi endelig ansikt til ansikt, og det var en stor motivasjonsbooster for oss alle. Vi hadde en fantastisk tid med teambuilding-aktiviteter, inkludert det interne hackathonet. Utviklerne og forretningsteamene har synkronisert seg enda mer, og vi er alle på samme side. Vi gleder oss til neste teambuilding-arrangement.

Armin Čomić - plattform- og infrastrukturutvikler

Det var flott å se 3D-versjonene av alle jeg jobbet med, og jeg likte også å lære mer om hvordan utviklerteamet jobbet og lære mer om backend-delen av plattformen vår. Det var også veldig kult å få være sammen med dem som grunnla selskapet, og å forstå hvorfor bedriftskulturen vår er så sterk og individuell som den er.

Spør Elvevold - Dataforsker

Det var en fantastisk opplevelse å samles med InfoTiles -teamet og få muligheten til å bli kjent med kolleger og samarbeidspartnere utenfor den virtuelle verdenen. Å jobbe med en gruppe mennesker som utfordrer og inspirerer deg samtidig som de har det gøy, er garantert suksess etter min mening!

Emir Pajić - Fullstack-utvikler

Jeg hadde en fantastisk tid i København med InfoTiles. Det var fantastisk å endelig møte alle menneskene jeg har jobbet med de siste ni månedene ansikt til ansikt. Tiden i København var godt planlagt, og vi fikk tid til å jobbe sammen på et Hackathon, besøke byen, spille spill, gå morgenturer til stranden og dra på IWA-konferansen.

Harisa Obradović, backend-utvikler

Den første turen med kollegene fra InfoTiles etterlot meg med stor entusiasme. Det var veldig gøy å reise til Danmark for første gang og bli kjent med en ny kultur sammen med kollegene mine som en del av teambuildingen vår, og det som lyste mest gjennom, var den utrolige følelsen av likestilling mellom kjønnene som gjorde et stort inntrykk på teamet. Vi brukte mye tid på å jobbe sammen og lære om salg og de interne samtalene som foregår på InfoTiles , og som vi også kan ta med oss i arbeidet vårt.

Ivana - Backend-utvikler

Lunsj på CopCap - 6
Team InfoTiles på Copenhagen Capacity for å lære mer om forretningsmuligheter i Danmark
Teambuilding-turen var 100 % verdt å dra på. Det var forfriskende, inspirerende og veldig lærerikt på alle måter. Jeg gleder meg til neste gang vi møtes!

Mia Škoro - utviklingssjef

Jeg synes turen til København var en stor suksess. Takket være Innovasjon Norge, Norsk Vann og den norske ambassaden fikk vi en utstillerstand på IWA, der vi kunne komme i kontakt med mange interessante personer som er involvert i vannteknologi, og vi møtte mange oppstartsbedrifter og oppskaleringsselskaper på de sosiale og nettverksbyggende arrangementene utenfor IWA.
Jeg likte virkelig den internasjonale mottakelsen på Digital Hub Denmark, som var et flott sted å møte likesinnede gründere og investorer i et internasjonalt miljø, samtidig som det var en avslappet og uformell setting. Nordic Edge og CopCap gjorde en fantastisk jobb med å gjøre disse dagene så hyggelige og informative som mulig.
Sist, men ikke minst, var det å møte alle medlemmene i InfoTiles -teamet for første gang og tilbringe tid sammen med dem i rolige og fredelige omgivelser. Det var et stort løft for oss alle å bygge broer mellom avdelingene samtidig som vi ble bedre kjent med hverandre personlig.

Matthias Schirle - Kundesuksess og BI

InfoTiles - Hackathon
Team InfoTiles for å ha en lærings- og delingsøkt på hytta utenfor København
Fjernarbeid er gøy, men jeg er glad for at vi endelig fikk sjansen til å møtes ansikt til ansikt og jobbe sammen for å løse problemer. Jeg er helt sikker på at dette var en fantastisk boost for hele teamet, og jeg gleder meg til neste gang.

Mirza Krzić - Frontend-utvikler

Det var veldig gøy å møte alle ansikt til ansikt og bli kjent med alle personlig. Hackathonet ga meg innsikt i de tekniske detaljene i løsningen vår, samtidig som det bidro til et bedre samarbeid med kollegene mine.

Nils Thomas Midtbø - Dataanalytiker

F642B465-2D4B-4C26-82E9-C45A7B8F8456
Team InfoTiles på toget der vi møttes for første gang
En fantastisk teambuilding ligger bak oss. Jeg er veldig glad for at jeg var med på en interessant tur til København, der vi alle fikk muligheten til å treffe hverandre personlig og jobbe sammen. Hackathonet var en flott mulighet for teamet til å knytte enda flere bånd og bli enda bedre og mer effektive med tanke på fremtidige utfordringer. I tillegg til den forretningsmessige delen fikk vi sjansen til å delta i ulike aktiviteter som spill, turer til stranden og spaserturer gjennom vakre København! La oss bli kjent med hverandre og knytte kontakter. Alle i teamet er klar over at vann er et viktig punkt i alt dette, og at det er viktig med smart, bærekraftig og rettferdig forvaltning. Vi fikk æren av å delta på IWA-kongressen, der vi ble kjent med virksomheten og behovene til mange selskaper som har ett felles mål, og gjett hva, det er bærekraftig drikkevann. Jeg ser frem til neste teambuilding, der vi alle skal være sammen igjen på ett sted, uansett hvor det er, for å ha fantastiske stunder igjen.

Sanjin Začinović - Programvareutvikler

Det var en ekstraordinær uke i København på IWA World Water Congress! Jeg fikk muligheten til å delta på ulike arrangementer samtidig som jeg koste meg med herlige kolleger. InfoTiles fikk muligheten til å presentere caset vårt og fikk råd fra eksperter som støtter oppstartsbedrifter og skaleringsbedrifter i Danmark. Jeg ble også imponert over de teknologiske knutepunktene i Danmark, som fremmer forbindelser mellom mennesker, ideer og markedstilpasning til bærekraft.
Samtidig med IWA og Market entry i Danmark, jobbet team InfoTiles sammen i en fredelig hytte utenfor København. Vi er et mangfoldig team som kommer fra forskjellige land og kulturer, men vi verdsetter den samme ånden om å være samarbeidsvillige, progressive og inkluderende på jobb.

Thanh Nguyen - produktanalytiker

Del dette innlegget
Nyheter