Artikler
InfoTiles blant de fem beste digitale løsningene for forsyningsselskaper

InfoTiles blant de fem beste digitale løsningene for forsyningsselskaper

Av
InfoTiles
Publisert på
-
4. oktober 2024
Utmerkelser og anerkjennelse
Innholdsfortegnelse
Del dette innlegget

Topp 5 digitale løsninger for forsyningsselskaper

Vi er glade for å kunne meddele at InfoTiles har blitt kåret til en av de fem beste digitale løsningene for forsyningsselskaper av StartUs Insights Discovery Platformsom har analysert over to millioner startups og scaleups, inkludert 660 løsninger som påvirker forsyningsselskaper globalt gjennom avanserte Big Data- og AI-drevne metoder. Å være blant de 1 % beste innovative startups og scaleups er en viktig milepæl på vår reise.

Denne anerkjennelsen er et bevis på vår kontinuerlige innsats for å drive innovasjon og levere smartere og mer bærekraftige løsninger til forsyningssektoren. Plattformen vår gjør det mulig for nettselskapene å automatisere datavalidering og -korrigering, effektivisere driften og forbedre effektiviteten i vann- og avløpshåndteringen, samtidig som den bidrar til en grønnere fremtid.

Milepæl og forpliktelse

Denne utmerkelsen handler ikke bare om anerkjennelsen - den gjenspeiler vår plass i et bredere fellesskap av fremtidsrettede tenkere som driver frem endringer på tvers av bransjer. I tillegg er vi stolte over å bli utnevnt til Rising Star, noe som understreker viktigheten av digital transformasjon for å takle viktige utfordringer som effektivitet, bærekraft og kostnadsreduksjon i moderne forsyningsforvaltning.

Vi er fortsatt opptatt av å flytte grenser og hjelpe nettselskapene med å utnytte sitt fulle potensial gjennom digital innovasjon. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å forandre vannsektoren med smartere, datadrevne løsninger.